2HappyFeet

Welkom bij 2HappyFeet

Home

Hierbij wil ik me even voorstellen.

Mijn naam is Yvonne Swart en ik ben 58 jaar. In september 2005 ben ik gestart met de opleiding tot Pedicure. Na een pittige maar hele leuke opleiding heb ik eind juni 2006 mijn Pedicure diploma gehaald.

Na de nodige voorbereidingen ben ik op 1 november 2006 gestart met mijn salon in huis.

Om cliënten voor vergoeding in aanmerking te laten komen, ben ik aangesloten bij het Kwaliteitsregister voor Pedicures van ProCERT. Of u voor vergoeding in aanmerking komt kunt u nalezen in uw polis, of navragen bij uw zorgverzekeraar.

Ook heb ik nog verschillende cursussen en themadagen gevolgd. Welke dat zijn kunt u zien onder het kopje specialisaties

Voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak, kunt u altijd bellen naar 0183 – 665440 of via het contactformulier een e-mail sturen.

Omdat ik tijdens behandelingen geen telefoon opneem kunt u het beste bellen tussen 17.00 en 18.30 uur of een berichtje inspreken op het antwoordapparaat. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Op 3 januari 2011 is een grote wens van mij in vervulling gegaan. Door onze verhuizing naar de Jan van Arkelstraat 4 in Sleeuwijk heb ik nu een mooie praktijkruimte in de garage zodat de salon voor iedereen toegankelijk is.

In verband met de Corona crisis is de salon tijdelijk gesloten.