Specialisaties

Als gediplomeerde pedicure, aangesloten als lid bij ProVoet, heb ik me na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken.
Zo ben ik nog meer allround geworden in het uitoefenen van mijn beroep. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden.

Nagelcorrecties

Nagelreparatie en correctie
Veel mensen lijden aan nagelziekten of veranderingen aan de teennagels. Meestal geven deze aandoeningen een zichtbare verkleuring of verandering van de structuur van de nagel. Dit zorgt ervoor dat mensen met deze problemen hun nagels wegstoppen in schoenen en het liefst nooit op blote voeten lopen.

Vrouwen met probleemnagels zullen daardoor ook meestal geen open schoenen dragen. Vooral de grote teennagel is vaak aangetast.

De gelnagels worden gemaakt van Havenco-Pedique
Deze gel kan aangebracht worden op mycosenagels (schimmelnagels ook wel kalknagels genoemd), hoornnagels, psoriasisnagels en ingroeiende nagels.

Met deze techniek kan uw teennagel gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer een esthetisch mooie, goed verzorgde teennagel heeft. Dus ook afgescheurde hoekjes of gespleten nagels kunnen gecorrigeerd worden.

De één fase gel die onder een UV lamp wordt uitgehard, is elastisch en past zich tijdens het lopen aan de bewegingen van de nagel en voet aan, waardoor deze niet als storend wordt ervaren.

De gelnagel voelt heel natuurlijk aan en doordat er verschillende kleuren zijn, zal deze gelnagel bij uw overige, niet aangetaste, teennagels passen. Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten, speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit. Gemiddeld duurt dit tien tot twaalf maanden.

Om permanent een mooi esthetisch resultaat te behouden moet de gecorrigeerde nagel ongeveer iedere 4 tot 6 weken door uw pedicure worden bijgevuld.

Kwaliteitsgarantie
Havenco garandeert een hoogwaardige kwaliteit. Om deze mate van kwaliteit zeker te stellen, heeft uw pedicure een speciaal seminar gevolgd waarin dit systeem met zijn specifieke produkteigenschappen zowel in theorie als praktijk is geleerd.

Voor de behandeling

Na de behandeling

 

 

 

 

 

 

Eventueel kunnen deze nagels worden voorzien van een French Pedicure of indien gewenst kunnen ze gewoon worden gelakt.

Een French Pedicure kan natuurlijk ook uit cosmetisch oogpunt geplaatst worden, bijvoorbeeld in de zomermaanden.